Exista multe motive pentru care fac pizza. Cand vreau sa ma scap de mezelurile de frigider (de fapt, asa a aparut pizza, din resturi alimentare), cand nu am foarte mult timp liber pentru gatit sau cand nu imi este foarte foame.
Astazi am facut pizza…foarte rapid. Am folosit blat de pizza de cumparat, sssalam sssasesc, piept de pui afumat, ciuperci, cascaval si sos de rosii (bineinteles se mai poate adauga ardei, masline sau ce vrem, doar e pizza ).
Am uns blatul cu sos de rosii, am asezat salamul si pieptul de pui uniform, apoi ciupercile, cascavalul ras, si am dat-o in cuptorul preincalzit pentru maxim 10 minute, depinde de temperatura si de cuptor. Nu am folosit tava, am pus pizza pe o bucata de hartie de copt si direct pe gratarul din cuptor. Priviti ce a iesit
Am servit pizza cu un pahar de limonada rece. Limonada, simplu de facut. Intr-o cana mare de sticla, am taiat o lamaie felii, 2 linguri de zahar si am pisat bine cu o lingura de lemn (in varianta old fashin, fara storcator). Am adaugat apa plata rece, cuburi de gheata si gata. Se serveste nestrecurata, imi plac celulele de lamaie ce plutesc prin limonada .
arata bn pizza ta 😀 si cred k e si foarte gustoasa..e bn k te pricepi la toate :d