Mini “shaorme”

De fapt sunt tortillas cu umplutura de shaorma. Am folosit: jumatate de pui ramas de la cina de ieri (puiul la cina l-am gatit intreg in cuptor, detalii intr-o alta postare cand apuc sa il pozez inainte sa-l mancam Open-mouthed smile), cartofi prajiti, felii de rosii si castraveti, masline in scobitori pentru décor si bineinteles tortillas. Am inceput cu jumatatea de pui, am indepartat toata carnea de pe oase si am portionat-o bucatele mici apoi le-am pus la incalzit intr-o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei de masline. Procedura nu dureaza mult, 5-7 minute. Cartofii prajiti nu detaliez cum i-am facut, nu are rost, pot spune doar ca i-am sarat bine si i-am prafuit cu usturoi. Rosiile si castravetii spalati bine, taiati dupa preferinta si cam astea au fost pregatelile.

100_7010

Asamblarea …. simpla si ea, m-am simtit ca la fastfood Open-mouthed smile. Pe foaia de tortilla am pus pe mijloc toate ingredientele apoi am rulat si am securizat cu scobitoarea mai sus mentionata. Asta a fost pranzul nostru, daca aveam niste sos de usturoi era si mai gustos, bineinteles se mai poate adauga ardei sau alte legume si se poate servi cu ce sosuri vrem, mie imi place mai simplu. De obicei nu frecventez fast-food-urile dar din cand in cand mai fac cate ceva “a la fast-food” acasa. Pofta buna !

 

100_7014

100_7011

Leave a Reply

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință.Pentru mai multe detalii despre gestionarea preferințelor privind cookie-urile, vedeți Politica de utilizare cookie-uri.